MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 16 februari 2014

Speelgoed voor de konijntjes (deel 4)

Hopelijk vinden jullie het ook leuk om speelgoed te maken voor jullie konijntjes.  We laten de toiletrollen even voor wat ze zijn, en gaan gebruik maken van ander materiaal deze maand!

CREATIEF MET KARTON
Konijnen houden van graven, maar helaas is dat voor binnenkonijnen niet altijd mogelijk.  Geef ze een kartonnen doos en laat ze die naar hartelust kapot scheuren.  Ambiance verzekerd!!!

Je kan met dozen ook trouwens een gans parcours in huis maken, alsof ze in hun holen aan het huppelen zijn.
Holen om in te huppelen

Eventueel kun je zelfs kartonnen dozen combineren met de toiletrolspeeltjes!

Voor het volgende speeltje heb je karton, sisaltouw, reepjes oude stof en een schaar nodig om een soort van trekspelletje te maken.  Je konijn zal zich zeker naar hartelust kunnen uitleven!!! Let er wel op dat de touwtjs niet te lang zijn, zodat het konijn zichzelf geen pijn kan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.