MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 18 februari 2014

ANIDO Deel 1: Kessler Petifool

Zondag ben ik naar een tweejaarlijkse dierenbeurs geweest speciaal voor winkeliers, en ik dacht dat het wel interessant kon zijn om nieuwe producten te leren kennen, en uiteraard ook weer nieuwe sponsers proberen te zoeken. En uiteraard ook nog een babbeltje doen met de bestaande sponsers!
We gaan jullie de komende dagen even meenemen naar de supergezellige beurs, en kennis laten maken met een aantal standen en (toekomstige) sponsers.
We bijten vandaag de spits af met Petifool, een Duits bedrijf.   Ze zijn een nieuwe speler op de markt van gezonde voeding voor dieren, met onder andere gedroogde producten.

Toen ik hun stand zag, was ik bijna in extase!  Waw, zoveel mooie gedroogde groenten en fruit, en bovendien ook mooie verpakkingen met combinaties.  Dit moet zeker en vast één van de prachtigste standen geweest zijn van de beurs, zeker omdat ze een zo'n groot aanbod hadden voor konijnen. Ik was meteen ook overtuigd van de degelijkheid van het product, en na een korte introductie in mijn beste Duits (NOT!) maar vlug overgeschakeld op Engels, dat ging toch een stukje vlotter om mezelf voor te stellen.  

Mooie rekjes vol zakjes en doosjes gedroogde lekkernijen

Display met hun gedroogde groenten en fruit in bulk

Rechterkant van de stand met de voorverpakte zaken

Aangezien ze nog helemaal nieuw zijn op de Belgische markt, stelde hij voor om na de beurs wat materiaal te komen ophalen.  Maar ik had vergadering op school, maar gelukkig was mijn ma bereid om even naar Kortrijk te gaan om wat stalen te gaan oppikken.  Ze had maar liefst 6 grote zakken met gedroogde groenten en fruit mee om uit te testen.  En dat gaan we zeker doen!!!  We hebben zelfs zoveel dat we gaan kijken om ze ook zelf te gaan verpakken en mee te nemen naar de beursjes die we in de toekomst gaan doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.