MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 18 februari 2014

Never alone!

Helaas kopen mensen maar één konijntje, maar konijntjes zijn héél sociale dieren, en zijn zoveel gelukkiger met een vriendje of een vriendinnetje. Uiteraard dienen de mannetjes wel gecastreerd te worden, om nestjes zoveel mogelijk te vermijden.
Mensen denken vaak dat een konijn niet eenzaam is als ze zelf voldoende aandacht geven aan het konijn, maar je zal zien: het konijn zal 1000 keer gelukkiger zijn met een soortgenootje!
Ook in onze opvang worden konijnen per 2 herplaatst, of gekoppeld aan een konijntje dat reeds deel uitmaakt van de familie. Wij kunnen gerust ook helpen bij het koppelen, aarzel niet om contact met ons op te nemen hiervoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.