Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 17 februari 2014

Ideetje voor hooiruif

Ik was al geruime tijd op zoek naar een grote hooiruif, maar dat bleek niet zo eenvoudig te zijn. Hooiballetjes waren geen optie, want veel te klein voor mijn groep konijnen, waarvan 3 Franse hangoren. En als ik het hooi gewoon in hun hok leg, dan gebruiken ze dat als toilet.  
Onlangs verkochten ze in de Lidl kastmandjes, en plots had ik het idee dat dit wel een keer een ideale hooiruif kon worden, en nog goedkoop ook bovendien. 

In plaats van ze horizontaal over een plank te schuiven, kun je ze ook verticaal bevestigen aan een ren of hok.  En ik moet zeggen, ik ben er heel tevreden over.

Voila, zowel in het grote hok voor de opvangers als in het hok voor de grote konijnen heb ik er zo eentje bevestigd.  Kleine stukjes hooi vallen er wel door, maar het is toch ook behoorlijk makkelijk en kleinere gaatjes dan de meeste andere zaken die ik al gezien had die misschien in aanmerking konden komen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.