Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 10 januari 2016

Statistieken november en december


Hoewel het nieuwe jaar maar net begonnen is, krijgen we alweer veel aanvragen om konijntjes af te staan. En ook cavia's worden steeds vaker bij ons binnengebracht. Zij worden allemaal ondergebracht in onze vestiging in Tielt. Gelukkig staan er ook al enkele adopties op het programma voor januari of februari.

Ook in november is was het aantal binnenkomers een aantal om u tegen te zeggen. In de eindejaarsperiode daarentegen zijn dit er heel weinig, omdat de opvang ook even sluit deze periode en er dus geen nieuwe konijnen aangenomen worden (tenzij in noodgevallen). Er zijn wel nog heel wat konijntjes geplaatst die een nieuwe en goede thuis hebben gekregen via ons.

NOVEMBER
Binnengekomen: 27 konijnen
Geplaatst: 17 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 3 (3 kleintjes van Quaxy)
Overlijdens: 1 (Rusty)

DECEMBER
Binnengekomen: 4 konijnen
Geplaatst: 12 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 3 (Olivia, Rigor, Bollie)

In december en november zijn er ook weer enkele sukkeltjes overleden, alle 4 zonder enige aanwijzing, maar voor sommige konijnen komt onze hulp helaas te laat! Spijtig genoeg hoort dit ook bij het reilen en zeilen van een opvang.

Er zijn nog altijd heel wat konijntjes opzoek naar een nieuwe thuis, dus aarzel bij interesse niet om contact met ons op te nemen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.