Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 18 januari 2016

Groenten en kruiden voor konijnen!

Sommige mensen hebben weinig inspiratie voor het geven van groentjes, maar hierbij even een aanvulling!
Minimaïs, broccoli, spruitjes, kool, wortel (met mate omwille van suikers), wortelgroen, bloemkoolblad, selder, komkommer, boerenkool, radijsjes met groen, ruccola, romeinse sla (geen groene sla), spinazie, waterkers, peterselie, basilicum, munt...
Koolsoorten mag je geven, maar met mate opbouwen, dus niet te veel ineens, maar dit geldt in feite voor alle groenten die je aan je konijn geeft!

2 opmerkingen:

  1. Ik geef ze ook appels en witloof heel soms maar echt heel klein beetje sla met hooi der bij en hun droog voer voor de diaree tege te houde xx groetjes Thiara Tatum Verstraete

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Werk al een aantal jaar op een groente afdeling maar bij ons is Romain sla toch echt groen. Zodra deze een andere kleur krijgt gooien we deze weg.

    BeantwoordenVerwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.