Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 17 januari 2016

Donaties

We mochten de afgelopen tijd weer een aantal donaties ontvangen of hebben we onze gewonnen bonnen ingeruild voor véél lekkers voor de konijnen!

In maart 2015 hadden we via Maxizoo meegedaan met een leuke foto van Dido en Flokje en we wonnen zowaar een bon van 60€.  Helaas nooit meer wat van gehoord, tot in de kerstperiode we een bon toegestuurd kregen om dus te gaan shoppen!

De winnende foto's van "andere" dieren uit België

De bon

En dit is de buit, vooral héél véél lekker hooi!!!

Ik had ook nog zo'n 150€ op de waardebon van 500€ die ik ooit gewonnen had via GVA en Zowiezoo, en aangezien we niet zo vaak in het Antwerpse komen, besloot ik maar om meteen grote aankopen te doen qua voer, zodat de konijnen er ook weer voor eventjes tegen kunnen. En nu zijn de centjes van deze bon op, maar ik denk nog altijd met véél liefde terug aan mijn grootste lieveling Speedy, die ervoor gezorgd heeft dat 2.5 jaar na zijn dood hij nog altijd zijn vriendjes kan verwennen met lekkers!
Dit was de winnende foto

En weer héél véél knabbels!

En last but not least heeft Dierenhulp Westhoek voor ons ook al heel wat voer ingezameld door spulletjes te ruilen hiervoor.  En via gastgezin Kelly wordt het opgehaald en verder verdeeld onder de andere gastgezinnen die het kunnen gebruiken voor de opvang van onze konijntjes! 


P.S. We mengen altijd verschillende voedersoorten door elkaar, dus gezond en minder gezond, en we zien dat konijnen veel minder kieskeurig zijn hierdoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.