Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 25 april 2013

Week van de hangoren?

Na de 3 hangoren van vorige week zondag, zijn er vandaag weer twee exemplaren gearriveerd.  
Féline is een hangoorvrouwtje (groter dan een gewoon hangoor, maar kleiner dan een Franse hangoor), en is geboren op 12 juli 2012.   Blijkbaar kon ze niet aarden bij de Franse hangoren, en maakte ze constant ruzie.  Daarom werden wij gecontacteerd om haar op te vangen en een nieuwe plaats voor haar te zoeken.
De kindjes van Ann zouden wel alle konijnen willen adopteren die in de opvang binnen komen, maar dat is natuurlijk een beetje moeilijk.  Maar aangezien er nog geen hangoorkonijn in de vrouwtjesren was, heeft Alexander meteen dit vrouwtje geadopteerd! 
En dit is de Maurice, geboren op 4 februari 2013 en dus meteen het jongste konijntje dat we hier al hebben binnengekregen.  Het is een mannetje van het type Franse hangoor.  En net als mijn Vlekje heeft hij wel extreem lange oren, maar dat maakt hen net ook zo schattig!  Hij is grijs van kleur met een kleun wit vlekje bovenop zijn hoofd.  Maurice zal eerst nog langs de dierenarts moeten passeren vooraleer hij kan verhuizen naar een nieuw plaatsje!

En omdat de vroegere eigenaar Hanne onze opvang een prachtig initiatief vindt, heeft ze ook nog het volgende aan ons gedoneerd: een hokje en stro! Dingen die we altijd kunnen gebruiken hier in de opvang!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.