Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 24 april 2013

Joepiedepoepie!!!!

Vandaag zijn we precies één maand bezig, en we moeten zeggen, het loopt als een trein!!! Normaal gezien gaan we proberen om op het einde van de maand een overzichtje te plaatsen met de gegevens van de maand.  Maar aangezien we dus nu aan één maand officiële werking zitten, krijgen jullie dit overzichtje nu al!

Dit is de stand van zaken:
* 17 konijnen binnengekomen
* 2 konijnen herplaatst
* 3 blijvertjes
* 7 castraties

En we hebben binnenkort nog een 6-tal konijnen die binnen komen, maar gelukkig hebben we ook een paar mensen gevonden die konijnen willen adopteren, dus in principe gaan er binnenkort ook weer een 4-tal de deur uit.

We zijn ook ontzettend blij met de steun die we krijgen van allerhande kanten.
De opvang heeft héél véél binnen-en buitenhokken gratis gekregen, en dat is nodig om al onze konijnen te huisvesten. Beetje bij beetje proberen we een zo goed mogelijke manier te vinden om alles zo goed mogelijk georganiseerd te krijgen.

Bovendien hebben we ook heel wat sponsers gevonden voor voer, en we zijn ook ontzettend blij met de samenwerking met Dieren in de Kou die materiaal inzamelen voor alle dieren, en waarvan wij ook een stukje van de konijnenspullen krijgen.

En uiteraard willen we ook graag onze sympathisanten danken voor hun steun, en hopelijk blijft onze opvang ook dankzij het delen van o.a. onze berichtjes op Facebook en het verdelen van de affiches goed draaien!!!

3 opmerkingen:

  1. hoera...1maand jong...
    en al zoveel konijntjes gered
    jullie zijn goed bezig

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, tof! Ik hoop dat alles zich zo voorspoedig verder zet en dat er uiteraard nog veel meer sponsors, steuners, sympatisanten en adoptiegerichte mensen bij komen.

    Hebben jullie al een idee van jullie maximale capaciteit? Hoeveel konijntjes gaan jullie (tijdelijk) kunnen huisvesten? Want als ik het zo kan tellen.. 17 op 1 maand tijd. Ik vrees dat er dan door het grote succes helaas een dag zal volgen waarop jullie diertjes gaan moeten weigeren.

    Heel veel succes nog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, helaas zitten we al zowat aan onze maximale capaciteit. Probleem is ook dat sommige konijnen niet meteen geadopteerd kunnen worden, waardoor we nu wat voller zitten. Maar zoals het er nu naar uitziet, zijn er een heleboel konijnen die een nieuwe thuis zullen krijgen volgende maand, dus ik denk wel dat het goed komt. ;-)

      Verwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.