Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 27 april 2013

Lieve Louise

Aangezien we dus sterke vermoedens hebben dat Louise zwanger is, proberen we haar hok ook een beetje in te richten, zodat ze in alle rust kan bevallen.
Nadat ze haar kartonnen doos van de volgende keer al had volgeplast, besloten we maar aan de andere kant van het hok een "kraamkamer" in te richten.
We namen een houten kistje, deden een latje weg, zetten dit omgekeerd in de andere hoek van de kooi.  Onderaan een handdoek en ik deponeerde er ook het haar van Hazel en Holly.

Maar blijkbaar snapt Louise het nog niet zo goed, want ook daar doet ze nu haar behoefte...
Dus als ik de informatie op het internet mag geloven, beginnen konijnen in de 3de week van hun zwangerschap haar uit te trekken om hun nestje te bekleden.  Dus we houden haar goed in de gaten, en hopen dat ze haar kleintjes nog niet geworpen heeft op haar vorig adres... Ik heb haar nog even "onderzocht", ik wou haar niet oppakken omdat dit ook slecht kan zijn voor de baby's.  Ik voelde even aan haar buik en had toch de indruk dat daar een dikke bult zat.  Van zodra we nieuws hebben hierover, zullen jullie dat ook snel horen!!!

1 opmerking:

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.