Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 12 november 2014

Terra Expert + WEDSTRIJD

We mochten afgelopen vrijdag weer een mooie lading Terra van Vadigran ontvangen, om te gebruiken voor onze opvangkonijnen en om mee te geven met de geadopteerde konijntjes. We gaan alvast weer even voort kunnen met het voer.  We zijn blij met zo'n lieve sponsor, zodat we onze centjes niet aan eten moeten spenderen, maar wel aan de medische verzorging.

We kregen ook een hele zware doos, boordevol Terra Expert.  Dat is een nieuw product waar ze onlangs mee op de markt gekomen zijn, en wij mogen letterlijk en figuurlijk proefkonijn spelen!!!
Een doosje Terra Expert weegt 0.80 kilo en bevat twee blokken geperste luzerne/alfafa (soort klaver) die afzonderlijk zijn verpakt.  Op die manier blijft het zeker vers tot het gevoederd wordt aan de konijnen.
Het is in feite geperste luzerne, en heel goed om de natuurlijke knaagreflex van de konijnen te stillen.  Op deze manier gaan hun tanden ook mooi afslijten, én krijgen ze bovendien veel vezels binnen.  Vezels zijn levensnoodzakelijk voor de konijnen om hun darmflora op gang te houden.


De Terra Expert is enkel verkrijgbaar via de dierenarts en de adviesprijs voor 2 geperste luzerneblokken is 7.25€.
Voor meer info omtrent dit product kun je steeds mailen naar Terra@vadigran.be of via hun Facebookpagina https://www.facebook.com/Vadigran?fref=ts  Ook dierenartsen kunnen via deze media ook meer informatie opvragen om het artikel op te nemen in hun assortiment.  En laat Vadigran zeker weten dat jullie over het product gehoord hebben via ons!!!

Van zodra de Terra Expert grondig is uitgetest door de proefkonijnen, zullen wij hier dan ook verslag van uitbrengen op de blog!

En omdat onze sponsers zo vrijgevig zijn, zijn wij ook vrijgevig!  We geven een grote zak Terra (2.25 kg) én een doosje Terra Expert weg aan de persoon die deze vraag juist kan beantwoorden:
HOEVEEL KILO KONIJNENVOER HEBBEN WE IN TOTAAL GEKREGEN VAN VADIGRAN?
Ter info: we hebben zowel kleine zakken Terra (1 kg) als grote zakken Terra (2.25 kg) als Terra Expert (0.8 kg) ontvangen.

Gelieve het cijfer door te geven via onze Facebookpagina, daar bekijken we alle getallen en wie het juiste gewicht heeft, of er het dichtste bij zit, krijgt van ons én Vadigran deze lekkere prijs!
Je kan je antwoord tot zondag 16 november 20u doorgeven!!!

3 opmerkingen:

  1. En hoe beviel deze terra voor de konijnen?

    MVG Bieneke Meek (dierenarts)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is sterk afhankelijk van konijn tot konijn... Sommige zijn er zot van, sommigen laten vooral de luzernestukjes liggen... Maar ja, zoals met alles, smaken verschillen natuurlijk, maar ze krijgen hier meestal een combinatie van verschillende merken, waaronder dus de Terra...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O ja, het ging om de blokken ;) Die gaan er bij de meeste wel goed in, mijn Franse hangoren zijn er alvast op verlekkerd!

      Verwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.