Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 8 november 2014

Mini-kerstmarkt t.v.v. onze konijntjes!

Zeker van harte welkom om te komen kennismaken met onze werking, onze konijnen en onze vrijwilligers. Alles wat we verkopen gaat integraal naar het runnen van de opvang.  De dierenarts is onze grootste kost (castraties en vaccinaties), en ook de aankoop van hooi en stro.  We zijn helaas niet in de mogelijkheid om dit in het groot (én goedkoper) bij een boer te halen en te stockeren, dus moeten we regelmatig kleine verpakkingen aankopen. Gelukkig kunnen we ook rekenen op superlieve sponsers voor voer, zodat we dit als kost bijna kunnen schrappen.
Maar om onze werking te kunnen blijven financieren, organiseren we dus deze mini-kerstmarkt met veel leuke kleine spulletjes en cadeautjes en versiering voor de kerst.  We hopen op jullie massale opkomst!!!
De konijntjes zijn jullie alvast dankbaar voor jullie aankopen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.