Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 21 november 2014

GOED TERECHT: Quayle

We mochten ook deze leuke foto ontvangen van Quayle (nu Fleur) en haar vriendje Filou.  Zo te zien ook weer grote liefde!!!
En dit kregen we als update:

De eerste twee dagen was het oorlog, Filou op zijn troon 'huis', Fleur op de grond ( ze heet nu zo). Wanneer hij op de grond een kijkje kwam nemen, was het rennen geblazen. Achter, over, onder elkaar... We vreesden even dat het niet goed ging komen. Maar vanaf dag drie keerde de rust terug. Nu is het precies een Siamese tweeling, zie je Fleur dan ook Filou of andersom. Bewijs is deze foto :-)
Het doet ons altijd deugd om onze opvangers te zien in hun nieuwe omgeving, dus als je ons ook even wil laten weten hoe het met de opvangkonijnen gaat, mag je ons zeker een berichtje sturen!!! Het liefst mét foto, zodat we die op de blog kunnen plaatsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.