Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 13 november 2014

Samenwerking asiel De Grensstreek

Afgelopen dinsdag 11 november kwam Brigitte langs, zij is al een paar jaar vrijwilliger in het asiel De Grensstreek te Menen.  Ze had ons gecontacteerd omdat er een konijntje gevonden en bij hen binnengebracht, maar helaas was na de officiële periode van 2 weken niemand komen opdagen...
Aangezien ze vooral ervaring hebben met honden en katten, en maar bij uitzondering ook andere dieren binnen krijgen, vroeg ze of het konijntje (dat wij Hermien hebben gedoopt), bij ons in de opvang mocht komen, om zo sneller een (betrouwbare) thuis te vinden.


Bovendien kregen we ook nog een zak voer, hooi en knaagstokken voor de konijntjes.  Ze hadden dit ook via hun sponsers binnen gekregen, maar aangezien ze weinig konijntjes binnenkrijgen, mogen wij ons vanaf nu aan deze donaties verwachten.  Lekkere extra's zijn zeker altijd meegenomen.
En we hebben ook afgesproken dat als er nog konijntjes binnenkomen (en de officiële termijn van 2 weken om te wachten op de eventuele eigenaar verstreken is), ze welkom zijn bij ons in de opvang om er een nieuwe thuis voor te zoeken.
De donatie die ze voor ons meehad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.