Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 30 september 2013

Ukkie in haar hokje!

Hallo, ik ben Ukkie!

Sinds vorige week zondagavond is Ukkie verhuisd naar een écht konijnenhok!  Ik heb die helemaal ingericht, met een schuilplaatsje, toiletbak, eetbakje en een kartonnen doosje om in en op te springen.
Op vrijdag had ik hem al wat laten rondhuppelen in de keuken, met de bovenkant van het hok over haar, en ik mocht ook getuige zijn van haar eerste binkies!
Ze eet ook meer en meer groenvoer, en wil zelfs al een week geen melk meer drinken.  Maar ondertussen stelt ze het best goed, en heb ik wel de indruk dat het een gezond konijntje is!  Het liefst van al eet hij haverkoekjes voor konijnen en peterselie. En verder bestaat zijn menu uit verse tuinkruiden, selder, wortelgroen, ...
En ze groeit als kool!  Toen ze hier binnenkwam, paste ze in mijn handpalm en woog ze zo'n 100gr, ondertussen is ze al bijna te groot om in één hand te houden en is ze al dik over de 200gr.
Ook haar vacht is stilaan aan het veranderen!  In het begin was ze helemaal zwart, dan kwamen wat grijze tinten erbij, en nu is er meer bruin in verschenen. Benieuwd welk soort konijntje ze wordt!
Hier is ze lekker aan het knabbelen van haar groenvoer! Sorry voor de plasvlekken en keuteltjes, maar ze heeft het precies nog niet helemaal door dat het driehoekje er staat als toiletbakje... En het was pas twee dagen geleden helemaal ververst...

 Even in en uit mijn ander doosje!
Hallo allemaal!!!

1 opmerking:

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.