Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 27 september 2013

Een lange wachtlijst...

Morgen doen we een grote reorganisatie van de rennen in de opvang, en meteen ook weer de grote kuis. En zaterdag komen er weer twee nieuwe konijnen toe, en gaan we moeten zien hoeveel plaats er nog is voor opvangers.
Helaas zitten we op dit ogenblik nu met een wachtlijst van maar liefst 10 konijntjes die omwille van diverse omstandigheden niet bij hun baasjes kunnen blijven...
Daarom is er dringend nood aan nieuwe adopties, want deze maand is het voorlopig niet echt rooskleurig wat het aantal plaatsingen betreft.  Vandaar even deze oproep om onze opvang zoveel mogelijk te promoten, dit berichtje te delen op Facebook en dergelijke.  Alleen als we méér mensen kunnen bereiken, is er meer kans dat ze een nieuwe thuis kunnen krijgen...
Alle beschikbare konijntjes zijn te vinden op http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/ter-adoptie.html
Help ons om voor hen een goede thuis te vinden!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.