MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

dinsdag 10 mei 2016

Statistieken april


Voor het eerst sinds oktober 2014 werden er meer konijntjes geplaatst dan dat er binnengekomen zijn! Maar liefst (bijna) het dubbel in aantal!
En dat was meer dan nodig ook, want de hokken zaten al een lange tijd goed vol. Zou het goede weer van de afgelopen tijd er voor iets tussen zitten ook?

APRIL
Binnengekomen: 8 konijnen
Geplaatst: 15 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 6 (kleintjes van Riva)
Overlijdens: 1 (Nibble)

Laat ons hopen dat we deze trend kunnen aanhouden voor de rest van het jaar, zodat er heel wat lieverds naar een nieuwe thuis kunnen verhuizen!
Ook de maand mei hebben we alvast goed ingezet met een paar adopties, maar ook komen er weer meer konijnen binnen, waarvan een aantal gedumpte zwangere voedsters, waarvoor het te laat is om nog te steriliseren...

Omdat we uiteindelijk ook nog een wachtlijst hebben en ons aantal arme stakkers nooit echt uitgeput is, blijven we oproepen om 1 van onze konijnen een nieuwe thuis te geven!!
Kijk voor meer info zeker eens op http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/ter-adoptie_23.html
Ook onze cavia's zoeken nog een nieuw baasje! http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/cavias.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.