MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

vrijdag 13 mei 2016

Héél véél leuke donaties gekregen!

We zijn ontzettend blij dat er heel veel mensen aan ons denken, en we ook regelmatig dingen gedoneerd krijgen!

Eerst en vooral willen we DRD Knaagdierwinkel bedanken voor de donatie van een grote zak van maar liefst 15kg voor onze opvangcavia's.  De cavia's zijn vooral in handen van Wendy, die ook de adopties voor hen regelt.  Wie interesse heeft in onze cavia's, kan terecht op http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/cavias.html
Van Marnick uit Blankenberge kregen we dit superleuke, zelfgemaakte schuilhuisje.  Hiermee kan ik nu een groot deel van de transportboxen droog zetten, en kunnen de konijnen die rondlopen op de konijnenkoer ook in het bakje springen als ze dat willen.
We kregen met het verlengde weekend ook dit hok binnen, van Kim die een konijntje bij ons had geadopteerd, en meteen een groter hok had gekocht.  De opstelling op die plaats van de konijnenkoer was verre van ideaal, vooral op het vlak van het kuisen van de hokken, dus besloot ik dan maar alles te reorganiseren, zodat we weer een ruim hok met ren hebben voor 1 of 2 opvangers.  Ben alvast héél tevreden met het resultaat! 
Lang heeft het huisje niet leeggestaan, het is nu tijdelijk bewoond door het schattige koppeltje Tiffanny en James, die door ex-medewerkster Ineke zijn afgestaan door medische redenen. Dit koppeltje is ook ter adoptie, en de hokken zitten weer allemaal goed vol op het ogenblik... Alle beschikbare konijntjes zijn te vinden op http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/ter-adoptie_23.html
En er zit nog een superdonatie in de wachtbuis, maar daarover hoor je later nog meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.