MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

woensdag 4 mei 2016

GOED TERECHT: Salem

Salem was één van de vele konijntjes die begin dit jaar aan ons zijn afgestaan, overgenomen van iemand die door het vele kweken uiteraard veel te veel konijnen had.
Maar hij werd gelukkig geadopteerd en gekoppeld aan vrouwtje Leeuwtje.  Hij kreeg ondertussen de naam Tuurke. Zo te zien waren ze heel gelukkig samen, alleen heeft het noodlot er helaas anders over beslist...
Toen Tuurke en Leeuwke voor een check-up bij de dierenarts kwamen, vroeg de eigenaar of ze nu al weer buiten mochten.  De dierenarts vond dat geen probleem.  Maar blijkbaar moet er die nacht een steenmarter gepasseerd zijn, en heeft Salem meegenomen.  De buren vonden zijn lichaampje in hun tuin. Helaas was zijn luxeleventje maar van korte duur, maar we hopen van harte dat hij er toch heel gelukkig is geweest!  En binnen een paar dagen gaan we het vrouwtje proberen te koppelen aan Tristan.  En uiteraard nu in een goed afgesloten ren waar de marters niet bijkunnen!
Salem ofte Tuurke

Met zijn prachtige blauwe ogen

Leeuwke was ook in de wolken met haar knappe vriend!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.