MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

zaterdag 7 mei 2016

Plaats?

Vermoedelijk heel herkenbaar... Je geeft je konijn(en) een hok met een ren, je besluit om de ren uit te breiden na een poosje, en daarna besluit je om hen toch maar de volledige ruimte te geven!
Dit was ook zo met mijn eerste konijn Stampertje... Ze zat in een veel te klein hok (maar ik wist zo'n 15 jaar geleden van niet beter) maar mocht overdag rondhuppelen op mijn studio van zo'n 20m².  's Nachts stak ik haar ook in het hok, met als gevolg heel wat traliebijten.  Uiteindelijk zat ze enkel in het hokje als ik niet thuis was, en ook 's nachts mocht ze rondlopen.  Ze kwam zelfs bij me slapen, naast mijn hoofdkussen... Als ik aan de bureau aan het werken was, kwam ze bij me zitten op een doos die ik daar voor haar gezet had.
Samenleven met een konijn is echt fijn, vooral als je voldoende rekening houdt met de wensen van konijnen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.