MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

woensdag 25 mei 2016

GOED TERECHT: Noortje

Noortje hadden we vorig jaar gered uit een failliet kinderpark met dieren, maar bleek ook kort nadien te zijn bevallen van een nestje... Gelukkig vond ze vrij snel nadien een mooie thuis en is ze helemaal opengebloeid.  Helaas heeft ze ook wat te kampen gehad met een aantal medische kwaaltjes en is afgelopen maandag geopereerd aan een cyste. Maar we zijn ontzettend blij met dergelijke prachtige foto's, om te zien hoe onze opvangers in de positieve zin zijn geëvolueerd! Deze week heeft ze ook een zware operatie ondergaan, met de verwijdering van haar baarmoeder en nier (tumor), maar gelukkig heeft ze die ook goed doorstaan.  Wat een vechtertje, die zo blij is met haar nieuwe leven!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.