MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

donderdag 19 mei 2016

GOED TERECHT: Beestje

Gisteren vertelden we al dat één van onze tandpatiëntjes Landor een thuis gevonden heeft, en vandaag kunnen we hetzelfde vertellen voor Beestje.  Hij stond op de wachtlijst en zou eerst vanaf daar geadopteerd worden, tot bleek dat hij lichte tandproblemen heeft... Daardoor was de adoptie toen afgesprongen, maar hij heeft nu alvast een andere thuis gevonden.  Zijn baasjes, echte dierenliefhebbers, zochten nog een rustige ram voor hun oude dame van 9 jaar, die een paar dagen voordien weduwe was geworden.  Het klikte vrijwel meteen, en we zijn toch blij dat konijntjes hun dagen met een soortgenootje mogen slijten!
Gezellig met z'n tweeën in het gras!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.