MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

vrijdag 20 mei 2016

GOED TERECHT: Valacar

Gelukkig lopen de adopties deze maand supergoed, en ook Valacar mocht verhuizen naar zijn nieuwe huisje!  Samen met nog een paar andere konijntjes liep hij al geruime tijd rond op het domein van een school, zonder dat er al te veel werd naar gekeken.  Gelukkig trok interimleerkracht en konijnenliefhebber Stefanie aan de bel, en besloot om zoveel mogelijk van deze konijnen te vangen. Maar we zijn niet echt voorzien op te grote aanvoer in één keer, en in samenwerking met De Knabbelaar zijn ondertussen toch al een aantal konijnen gevangen.  Twee rammetjes zijn al naar de andere opvang gegaan, en wij hebben al 2 heren en 3 dames binnen gekregen. Dus bijna wekelijks zet Stefanie daar de vangkooi, en probeert 1 à 2 konijntjes te vangen, zodat het aantal daar stilaan mindert.
Valacar was wel een heel angstig konijntje, er zit niet veel beweging in, maar we zijn zeker dat hij stilaan zal openbloeien! Knuffelen vindt hij alvast zalig zo te zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.