Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 2 april 2018

Gelukkige verjaardag!

Onze opvang bestaat ondertussen al 5 jaar, en met vallen en opstaan blijven we ons dag in dag uit inzetten voor de konijntjes!
En in die 5 jaar hebben we het verschil kunnen maken voor maar liefst meer dan 1000 konijnen!!!
Dat is uiteraard niet niks, maar helaas merken we jaar na jaar dat het erger wordt met het afstaan en dumpen van konijnen, dat er maar in het wilde weg mee wordt "gefokt" zonder aan rasverbetering te doen (integendeel, de mix van diverse rassen heeft ook negatieve gevolgen), dat mensen veel te ondoordacht konijnen kopen voor de kinderen en zo meer.  We hopen ooit minder werk te hebben, dat mensen meer hun verantwoordelijkheid opnemen, maar dat zal helaas wishful thinking blijven...
En ondertussen blijft het dus voor ons dweilen met de kraan open, maar we doen wat we kunnen, om het leven van die honderden konijnen per jaar te verbeteren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.