MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

dinsdag 10 april 2018

Bedankt Kessler

Traditiegetrouw mogen we op Anido ook altijd de vele lekkernijen van gedroogde kruiden, groenten en fruit ophalen bij Kessler/Petifool, toch wel een van de grootste spelers op de markt in deze sector.  Wij zijn uiteraard altijd in de wolken hiermee, en uiteraard onze konijntjes ook!!!
Kijk maar even mee hoe ze aan het smullen zijn!!!
Blijver Castor had in een mum van tijd zijn potje op!

Blijvertje Yumi (zonder snijtandjes) smulde ook zijn buikje rond!

En dankzij onze lieve sponser konden we ook de pizzadozen vullen vol gedroogde bloemen en fruit die we op onze opendeurdag verkochten.  Op die manier konden nog meer konijnen genieten van het lekkers, en bovendien hadden we ook weer een beetje extra budget voor onze opvang!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.