Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 3 april 2018

Adoptie procedure

Naar aanleiding van de recente media-aandacht krijgen we veel mails toegestuurd over eventuele adoptie. Maar helaas merken we dat de mensen onvoldoende de site/adoptiepagina lezen, vandaar nog even dit berichtje.

TEN EERSTE
Gelieve METEEN de juiste persoon te contacteren i.v.m. adoptie.  We hebben 3 vestigingen die onafhankelijk van elkaar koppelingen en adopties uitvoeren, dus we zijn ook niet op de hoogte van welke konijnen daar al dan niet beschikbaar zijn. Deze adressen zijn ook telkens bovenaan als een afbeelding te zien op de respectievelijke adoptie-pagina's!
KONIJNTJES TER ADOPTIE BIJ VICKY IN OOSTKAMP (HVK West):

KONIJNTJES TER ADOPTIE BIJ KATJA IN HOREBEKE (HVK Oost):

KONIJNTJES TER ADOPTIE BIJ WENDY IN TEMSE (HVK Noord):

TEN TWEEDE
We willen toekomstige adoptanten graag een paar kleine vraagjes stellen, om meer informatie te krijgen van hun nieuwe thuis.  Op die manier kunnen we eventueel nog extra advies geven of bijsturen waar nodig.
Gelieve dus ALTIJD DEZE VRAGENLIJST door te sturen bij interesse in adoptie, zodat we je sneller kunnen helpen om de geschikte partner te vinden!

GRAAG EVEN DEZE VRAGEN DOORSTUREN BIJ INTERESSE IN ADOPTIE
Omdat het welzijn van onze opvangers voorop staan, willen we graag toekomstige adoptanten een paar kleine vraagjes stellen. De drie belangrijkste zaken voor ons zijn de huisvesting, voeding en een vriendje. Op basis van de vragenlijst kunnen we dan op zoek gaan naar een geschikte partner, en geven we indien nodig ook nog extra advies. 

1. Hebben jullie nu al een konijntje? 
2. Zo ja, welk geslacht? Is de ram reeds gecastreerd? 
3. Wie zal de konijntjes verzorgen? 
4. Zijn er ook (jonge) kinderen in huis? 
5. Wat krijgen de konijntjes te eten? 
6. Wonen de konijntjes binnen of buiten? 
7. Hoe worden ze gehuisvest? Graag ook met een paar foto's. 
8. Zijn er nog andere huisdieren aanwezig? Zo ja, kunnen zij in contact komen met de konijnen?

TEN DERDE
Uiteraard is het ook belangrijk dat je je eigen konijntje meebrengt, zodat we hier in de opvang kunnen koppelen en zien hoe het reageert op het andere konijntje. Als het niet klikt, proberen we een ander konijntje, als het wel klikt, kunnen de konijntjes mee naar huis. Wij zijn ook altijd nog bereikbaar voor informatie mocht er toch nog wat mislopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.