Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 11 april 2018

Gelukkig beter weer!

Stilaan komt de lente in het land, en we zijn ontzettend blij dat de temperaturen ook hoger beginnen liggen, toch aangenaam om op die manier buiten te werken...
In tegenstelling tot februari-maart, waar we toch heel wat vriesdagen hebben gekend.  Voor mij in Oostkamp was het dan ook alle hens aan dek om dagelijks de flesjes te ontdooien en de konijnen van vers water te voorzien.  Veel ander werk kreeg ik niet gedaan, en het was ook veel te koud om lang buiten te blijven eigenlijk...
De konijntjes begonnen altijd steevast te drinken van hun ontdooide fles.

Aangezien de gure noordoostenwind recht in de grote flats waaide, hebben we de konijnen extra beschermd door het open gedeelte af te dekken met een deken, zodat ze minder last hadden van de ijskoude wind.

Kayleigh in de sneeuw

Mijn eigen Franse hangoor Aline in de sneeuw, maar ze is helaas ondertussen ook overledenGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.