Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 28 oktober 2013

Onze stand op Exoknaag

Op de beurs in Dadizele in september hadden we voor het eerst gehoord van dit evenement, en aangezien deelname aan dergelijke dierenbeurzen goed is om onze spulletjes te verkopen en naambekendheid te krijgen, besloten we om ook aan deze deel te nemen.
Het ging door in ISS Gent, en was zowel voor knaagdieren als exotische dieren.  Alleen was het aandeel van de knaagdieren weliswaar beperkt met een kleine 10 standen, waarvan één zelfs niet afgekomen is...
Roos op onze stand van 3 tafeltjes

We hebben voor elk wat wils mee! Even wat detailfoto's van rechts naar links....
Kooitje van Ukkie (ze heeft zich verstopt) met daarnaast het voedergedeelte met grote en kleine zakken, snoepjes en zo meer.

Uiteraard mocht de informatiemap ook niet ontbreken, met een paar foto's van de konijnen die al het langst wachten op een thuis...
Het populairste gedeelte van onze stand: het zelf gedroogde fruit en groentjes!  
We hebben daar toch behoorlijk wat zakjes van verkocht.

Het middelste gedeelte met snoep, thee, kaarsjes, kruiden, confituur, kalenders...

Hier zie je de wenskaarten (vooral voor de kerst), de andere kaarten zaten in de molen die we voor onze stond konden zetten, en ook nog de boekjes en pannenlappen.

En dan het laatste gedeelte met o.a. de juweeltjes

Omdat heel wat mensen specifiek kwamen voor de terrariumdieren, was de toevloed op het gedeelte van de knaagdieren soms wel iets minder, maar desalniettemin hebben we toch weer wat dingen kunnen verkopen en zijn er weer centjes bij op onze rekening.  We kunnen alvast weer iets meer dan een castratie bekostigen. We hopen dat er heel wat mensen ook ons misschien in de toekomst gaan contacteren om een konijntje te adopteren.  Er was zelfs een dierenarts die foldertjes meenam van ons om in zijn praktijk te leggen.  Als dat niet leuk is.
We mochten van onze nieuwe sponser Supreme Petfoods ook aan de mensen staaltjes Science Selective uitdelen, en dat werd door de klantjes zeker ten zeerste geappreciëerd.

En natuurlijk hadden we onze kleine mascotte Ukkie meegenomen naar het evenement, omdat we dat ook graag in de toekomst met haar willen doen, en dan wordt ze de drukte en zo een beetje gewoon.  Ze had al even mogen proeflopen in de peuterklas een paar weken terug, en nu met haar leeftijd van 7 weken mocht ze dus harten doen smelten op de beurs.  En dat heeft ze weer met glans gedaan hoor, er waren zelfs een paar mensen die interesse hadden om haar te adopteren.  Maar ze is niet te adopteren, ze blijft lekker bij haar mammie wonen, waar ze zeker geen aandacht te kort komt.
Ukkie moest ook even de snoepjes naast haar inspecteren en even knabbelen aan de draad.

Ze had zeker geen stress, en huppelde vrolijk rond, en at ook regelmatig van haar groentjes.
Blijkbaar vonden veel mensen het "vreemd" wat ze te eten kreeg, maar zo zie je maar dat heel wat mensen niet genoeg kennen over wat konijntjes nodig hebben.

Dit was haar rustplaatsje, verstopt achter het informatieblaadje, en daar lag ze heel rustig!
Maar als er mensen in de buurt kwamen, kwam ze steevast even kijken in de hoop een aaitje te krijgen.

En omdat Ukkie in feite mijn kindje is, besloot mijn ma om haar meter te zijn.
Uiteraard moest dat gevierd worden met één van de favoriete groentjes: witloof!

Even een overzichtje van de blok met de knaagdierenstands (bedankt Hamster Home voor de foto).  
Als je goed kijkt, zie je ons rechtsachter met de witte T-shirts.

De organisatie heeft ook nog foto's genomen tijdens de beurs, van zodra deze beschikbaar zijn, gaan we ook even delen op de blog natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.