Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 4 oktober 2013

Dringend nood aan centjes...

We kregen vandaag bij het ophalen van Toto, Vodka, Whisky en Lyon ook de factuur voorgeschoteld, en na betaling blijkt er bitter weinig reserve op onze rekening te staan... Dit is een printscreen van onze rekening...

Het is inderdaad triestig gesteld, want met dat geld kunnen we met moeite nog één castratie bekostigen. Daarom willen we graag een warme maar dringende oproep doen om ons te steunen...
Zelfs als je maar één euro kan overschrijven, zou dat voor ons al een wereld van verschil kunnen maken, als iedereen dat zou doen.  We hebben op onze Facebookpagina ruim 300 volgers, dus als iedereen gewoon één euro zou doneren, zouden we al weer een stuk verder kunnen
We mochten deze week al twee donaties ontvangen van Anke en Merel (waarvoor héél véél dank!!!), maar zoals je ziet is dat niet genoeg om de opvang draaiende te houden helaas.  Daarom gaan we onze actie verlengen tot eind oktober.  Wie een storting doet op onze rekening, maakt kans op een leuk pakket van onze sponsers (Beaphar, Back2Nature en JR Farm)!!! Elke bijdrage, klein of groot telt mee.
Ook kleine zelfstandigen die ons willen sponseren, kunnen een factuur krijgen voor de boekhouding.  Aarzel niet om ons te contacteren hiervoor!!!
ALVAST EEN DIKKE DANKJEWEL 
VOOR JULLIE MILDE GIFTEN!!!

 
via Paypal
of overschrijven op onze rekening
BE89 9730 8729 5485
(IBAN ARSPBE22)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.