Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 2 juni 2019

Cavia's ter adoptie

We hebben de laatste maanden ook cavia's binnengekregen, veelal gedumpte exemplaren helaas, en eentje die binnengekomen was met een konijn, die constant op hem zat te rijden.
We zijn van mening dat de cavia's klaar zijn om naar nieuwe oorden te vertrekken! De cavia's zitten in onze vestiging te OOSTKAMP (West-Vlaanderen).  De cavia's zijn niet handtam.

KOPPELTJE BEREN: 30€ VERHUISD
Dit leuke setje van 2 beren waren in januari al binnengekomen, ze waren gedumpt op een weide, en zo bij ons binnen gekomen.  Een aantal cavia's zijn helaas daarna overleden, vermoedelijk door een longontsteking. Eén van de cavia's was toen in het water gevallen, en mogelijks de anderen besmet.  We hebben deze 2 geruime tijd apart gehouden, en zijn er helemaal bovenop gekomen.  Ze zitten sindsdien altijd samen en kunnen dus ook als koppeltje vertrekken.  Deze beren zijn NIET gecastreerd, maar kunnen wel meteen samen verhuizen.


GECASTREERDE BEREN: 50€
Deze beren kunnen vanaf 10 juli verhuizen maar kunnen wel al gereserveerd worden!!! 
(6 weken na castratie)
De foto's zijn gemaakt in de transportboxen toen ze terugkwamen van de castratie.

CAVIA 1
Deze cavia werd net als het koppeltje cavia's gevonden in een weide en bij ons binnengebracht.

CAVIA2 VERHUISD
Deze cavia werd gevonden in De Haan, en heeft soms last van neurologische verschijnselen, maar voor de rest wel een plezant diertje.

CAVIA3
Deze cavia werd afgestaan samen met een konijn, maar het konijn zat constant op hem te rijden, dus snel uit elkaar gehaald. Dit beertje zou nu ongeveer 8 maand oud zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.