Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 14 juni 2019

DRINGEND nood aan adopties!!!

De zomervakantie is in aantocht en dat is dan traditioneel weer ontzettend druk!  Er komen veel konijntjes op vakantie, maar we krijgen ook vaak gedumpte konijntjes binnen helaas.
Maar gisteren kregen we 2 verschillende oproepen om in totaal zo'n 45 konijnen op te vangen van verschillende leeftijden. Op het éne adres zijn de rammen al gecastreerd, op het andere adres nog niet, met veel nesten voor het ogenblik en vermoedelijk ook in de toekomst...
Omdat we graag zo snel mogelijk deze konijnen willen aannemen, is het ook belangrijk dat er weer een aantal konijnen kunnen verhuizen.  We hebben héél véél konijntjes beschikbaar, ze staan niet allemaal op onze website.  Maar mocht je interesse hebben om een koppeltje te adopteren, of om een konijntje te koppelen aan die van jullie (wij opteren voor de combinatie van een gecastreerde ram met een voedster), aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!!!

1 opmerking:

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.