Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 20 juni 2019

Gewonde vondeling... (Doodles deel 2)

Na de nochtans zware operatie voor het verwijderen van zijn grote abces, was er voor Doodles precies niets aan de hand.  Hij was even actief en zot als voordien eigenlijk, en begon ook meteen goed te eten.  Meneer was vooral verlekkerd op peterselie, wat hij dan ook massaal kreeg, want peterselie is ook ideaal voor gewonde konijnen.
Altijd op de uitkijk voor aandacht en lekkernijen!

Doodles met zijn blote bil :D

Hij heeft wel een deel van zijn wonde in het begin opengekregen, en dan moest hij de ganse tijd met een kraagje rondlopen.  Maar ondertussen is alles goed genezen en mag hij binnenkort terug naar de dierenarts voor castratie!
We zijn ontzettend blij dat het diertje gevonden is geweest en zo een 2de kans heeft gekregen op een goed leventje... Het is een levendig en grappig diertje, en we hopen dat hij ook snel een nieuw huisje zal vinden, maar daar twijfel ik niet aan!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.