Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 1 december 2013

Statistieken voor de maand NOVEMBER

Statistieken voor de maand November
 
 
 

De tijd vliegt. De voorbije maand was een ingrijpende maand voor onze opvang. Jullie hebben alles kunnen volgen via onze blog en we laten zeker niet na jullie op de hoogte te houden van alle veranderingen. Ondertussen zijn we een tweetal weken bezig met het vernieuwde team en er is alleen maar positief nieuws de laatste dagen. Een aantal nieuwe sponsors die met ons in zee willen gaan, een aantal adopties die op til zijn waardoor we de volgende maand goed kunnen inzetten....Kortom, alleen maar goed nieuws.
Voor de voorbije maand iets mindere cijfers, mede door de verhuis en herstructurering. Ook een uitzonderlijk hoog aantal overlijdens. In onze vorige vestiging zijn op de valreep nog een aantal konijnen ontsnapt en ook de vos is langs geweest....
Aangezien onze capaciteit nu ook lager ligt zullen de cijfers uiteraard ook iets lager gaan liggen de komende maanden. Maar we gaan er weer helemaal voor en proberen het jaar af te sluiten met betere cijfers! Hierbij de cijfertjes van november :
 
November :

Binnengekomen: 3 konijnen
Geplaatst: 6 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 5

We zijn blij dat de wachtlijst nu ook iets korter begint te worden en dat we zeker de dringendste gevallen vrij snel kunnen helpen.

Zoals altijd kan je meer details over de binnenkomers en geplaatste konijnen vinden op deze blog. 
Ook doen we een warme oproep naar mensen die een konijn bij ons adopteerden om wat foto's door te sturen, altijd leuk om te zien en dan plaatsen we dat zeker op de blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.