Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 3 december 2013

GOED TERECHT: De kleintjes

Herinneren jullie nog de vele kleintjes die plots in de buitenren van Ann bleken rond te lopen, omdat Snorrie een Snorremans bleek te zijn, met alle gevolgen vandien.  Deze waren geadopteerd door de buurvrouw van Ann, en hebben daar ook een serieuze speeltuin tot hun beschikking.
En om te weten wie wie is, hangt er ook een blaadje aan de ren.  Eén van de witte konijntjes is helaas overleden, en de andere woont nu binnen, en krijgt het gezelschap van Orion, die maandag is verhuisd.
Wittie woont binnen, en hij blijft zo klein, hoewel hij ondertussen al een paar maanden oud moet zijn (en in principe al quasi volgroeid.

Een paar sfeerbeelden van de ren, die ondertussen al weer veranderd is, omwille van het natte weer en de koudere temperaturen... De foto's zijn van september.
Nu staan er al twee geïsoleerde hokken in de ren

Even het speelgoed checken

Het konijntje dat helaas al gestorven is

Stampertje, duidelijk de offspring van Snorremans

Gezellig samen in het hok

Op een hoopje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.