Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 15 december 2013

Sociale dierenhulp

Aangezien we op het ogenblik toch veel te veel voer hebben staan van diverse sponsers die we niet opkrijgen voor al onze konijnen, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing.  Het neemt zoveel ruimte in, en het zou jammer zijn om het zomaar slecht te laten worden.  Ik vond een toffe organisatie, die dus ook mensen steunt die het financieel niet zo breed hebben, maar wel een huisdier hebben.  Zo zijn we zeker dat ook heel wat konijntjes tijdens de eindejaarsperiode extra verwend gaan worden met o.a. een zak broodkruimels, twee zakken konijnenkorrels, een grote doos met 8 kilo Fibafirst en ook nog 20 snoepjes van JR Farm.  En we zijn blij dat we op deze manier ook andere mensen en dieren kunnen helpen!!!
Meer info over Sociale Dierenhulp vind je op hun website: http://www.sociale-dierenhulp.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.