Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 28 mei 2013

Sweety en Elroy

Ondertussen wonen Sweety en Elroy al een weekje samen in de buurt van Aalst, bij medewerkster Els.  Maar ondertussen is na een doktersbezoekje ook al wat anders aan het licht gekomen... Els ging er al altijd van uit dat Sweety een vrouwtje was, en dat dus Elroy haar partner zou worden.  Maar bij de dierenarts is dus vastgesteld dat het ook om een mannetje gaat, en hij zal dus ook binnenkort gecastreerd worden. 
Tussen de twee mannetjes gaat het ondertussen ontstekend, ze genieten in hun hok en op geregelde momenten mogen ze in de keuken rondhuppelen.  En dat in afwachting van de grote plannen voor een mooie ren in de tuin!
En hier even een paar sfeerbeelden!
Even helemaal uitrekken!!!
Even de pootjes strekken in de keuken

Samen onder de trap
Vanaf nu noemt hij dus Sweetyboy LOL

1 opmerking:

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.