Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 7 mei 2013

Nina in haar element

Nina is stilaan wat aan de beterhand.  De medicatie slaat aan, en ondertussen zijn haar pootjes ook wat properder.  Vandaag mag ze nog een keer in bad, in de hoop dat we de bruine urineplekken ook kunnen verminderen.  Omdat we haar pootjes ook één of twee keer per dag insmeren met babycreme, zijn de wonden ook al wat beter.  Gelukkig laat ze de behandelingen allemaal goed toe.
Haar pootje met urinebrand

Meestal helpt Wim, maar op 1 mei vroeg ik het 's morgens aan Roos, en meteen werd Nina ook goed geknuffeld!


En met het goede weer van de laatste dagen, liet ik haar ook rondhuppelen in de grote tuin i.p.v. de bovenkant van haar hok.  Het is een groot konijn, dus heeft ze veel bewegingsruimte nodig.  Nu, natuurlijk moet ik een beetje aan timesharing doen met mijn eigen konijnen, en ook Flokje en Speedy liepen rond.  Nu, Flokje had haar natuurlijk in de gaten, en meteen erop af.  Gelukkig komen de twee behoorlijk overeen, en anders loopt Nina wel weer weg!

En uiteraard wordt er ook op elkaar gereden.  Maar toen Nina op Flokje reed, heeft hij haar ook even gebeten, met een kleine wonde tot gevolg, maar gelukkig niet zo erg.

Even kennismaken met de andere konijnen!
De heilige drievuldigheid van buitenhangoren

Geniet ook even mee van deze mooie foto's van de grote lieve meid.  Ze is helemaal aan het openbloeien en geniet met volle teugen van haar vrijheid in de tuin!!!
(Foto's van vrijdag 3 mei)



(Foto's van maandag 6 mei)





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.