Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 13 april 2013

Rabbit Island in Japan

Het Japanse eiland Okunoshima (大久野島), ook wel Usagi Shima (ウサギ島 ‘Konijn eiland’) genoemd, staat erom bekend dat het de thuis is van vele, redelijk tamme konijnen. Deze konijnen werden er opzettelijk losgelaten na WOII, omdat het land gebruikt werd als een park, al is er speculatie over de oorsrpong van de konijnen. Sommigen beweren dat deze al werden gebruikt voor de oorlog bij het testen van chemische wapens.  Overal zijn er dus tientallen konijnen te vinden, en ze zijn ook behoorlijk tam!
Het eiland is ondertussen een heuse toeristische attractie, en mensen komen massaal naar het eiland, meestal ook met voedsel voor de konijnen.  Uiteraard komen de konijnen daar ook in grote getale op af!!!

KLIK HIER voor nog meer leuke foto's van het eiland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.