Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 4 april 2013

Hier zijn de konijntjes die we gisteren opgehaald hebben


Na de verhuis van de grote hokken met 3 konijnen, zijn ze gisteren allemaal netjes gearriveerd in de konijnenopvang!
En uiteraard willen we jullie even aan ze voorstellen!!!
Het vrouwtje werd door aan Snoezenbol gedoopt, en mag bij de andere konijnen van Ann verblijven.  Binnenkort wordt de grote buitenren in orde gebracht, en kunnen ze daar ten volle ravotten!!!

En dit is Dixie, een mannetje en zal over een maand kunnen geadopteerd worden.  We kijken zo spoedig mogelijk voor de castraties, maar ze blijven nog ongeveer een maandje vruchtbaar, dus willen we geen risico's lopen en pas na deze periode kunnen we proberen om ze te koppelen. Dixie is nu zo'n 6 à 7 maand oud, is een stoere kerel met rode ogen en bakkebaarden.


And last but not least hebben we Elroy, het andere mannetje van de groep.  Hij is ook zo'n 6 à 7 maand oud en een echt zwart dwergkonijntje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.