Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 10 april 2013

Amigo bij zijn nieuwe vriendje

We gaan jullie ook proberen om regelmatig nieuws te brengen van de geadopteerde konijntjes.
En omdat Amigo dus ons eerste konijn was die de opvang binnen kwam, en ook vrij snel is geadopteerd, willen we jullie graag even wat foto's tonen van hem en zijn nieuwe vriendje in de grote konijnenren. We zijn blij dat hij daar terecht kan, want in een hokje wordt hij toch maar depressief.
Helaas was het gisteren na de koppelingssessie binnen aan het regenen, zodat we niet te lang buiten konden blijven om ze in de gaten te houden, maar ik had al vrij snel door dat het wel goed klikte tussen die twee.

Amigo zijn nat smoeltje...

Amigo maakt ook nieuwe vriendjes, hier even kennismaken met Flocky de hond.

Hij amuseert zich om de boel goed te verkennen, want hij begon gisteren ook al vrij snel wat te graven, rond te huppelen, ...
Uiteraard moest het hokje ook even geïnspecteerd worden.  Alleen vond Nijn dat in het begin niet zo'n goed idee, wat ook logisch is als er plots een "indringer" in je huis zit.  Maar nu is alles weer een stuk beter, sommige dingen hebben gewoon wat tijd nodig!

Maar we hebben dit tijdelijk opgelost door een oud hok omgekeerd in de ren te zetten, zodat ook Amigo een plaatsje heeft in het geval hij toch nog niet binnen mag van Nijn... Maar hier zijn ze weer alle twee aan het spelen met het stro uit de hokjes en rioolbuis.

Het duurde ook niet lang voor Amigo rustig begon te knabbelen, ook een goed teken dat hij het hier leuk vindt!

En af en toe toch een beetje dichter bij Nijn om dan te knuffelen! Zijn het geen schatjes???


En dit zijn de foto's van vandaag. Volgens mij zijn die twee al de beste maatjes!!!!


Wij van Konijnenopvang Het Vrolijke Konijnenhol zijn ontzettend blij met onze eerste successtory, en hopelijk mogen er nog héél véél volgen!!! 
Vergeet ook niet van onze pagina te delen met je vrienden (kan via Facebook uiteraard), zodat we bekender worden.  We hebben véél mensen nodig en mogelijke adressen waar onze opvangers terecht kunnen. Alvast bedankt om ons te helpen om meer naambekendheid te krijgen!!!

1 opmerking:

  1. bedankt voor het mooie verhaal weer...
    en het klikt goed hoor Vicky...ik zag ze gisteren samen in het hok zonder ruzie...
    ze huppelen steeds samen en niet meer achter elkaar aan...

    BeantwoordenVerwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.