Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 3 april 2013

Nieuwe konijnen in de opvang

Ann en ik zijn vanavond nog even over en weer gereden om 3 konijnen op te halen die weg moesten omwille van een echtscheiding.  Ze moesten gratis weg, met mooie grote hokken, dus ik heb dan maar meteen contact opgenomen om ze op te halen.  Ze zijn alle drie zo'n 6 à 7 maand oud. Nogal een geluk dat ik een grote koffer heb, want het was nu al even puzzelen om de twee hokken erin te krijgen...
Naast de hokjes kregen we ook zaagsel, eten en hooi mee.

 Dit is het vrouwtje, en zal bij de vrouwtjesgroep van Ann terecht komen.

Dit is Dixie, een wit mannetje met rode ogen en wat langere haren rond zijn kop.  Zijn vriendje Elroy is voorlopig weggevlucht in zijn gele schuilhokje.  Het is een zwart dwergkonijntje.
Deze twee gaan na hun castratie ook geadopteerd kunnen worden, maar jullie zullen eerstdaags wat betere foto's krijgen.

En dan overladen in de auto van Ann, de hokjes konden er alleen maar op elkaar in, en we hebben de bovenste dan ook maar wat vastgemaakt om ongelukken met schuiven te voorkomen.
Morgen als ze wat meer op hun gemak zijn, gaan we ze uitgebreid fotograferen, en ook weer een afspraak maken met de dierenarts voor hun castratie.

Wil je deze castratie sponseren?  Stort dan 30€ op onze rekening BE89 9730 8729 5485 (IBAN ARSPBE22) met de vermelding CASTRATIE.  

We gebruiken deze storting dan uiteraard voor de volgende castratie(s) en we zorgen dat je naam ook op de blog komt bij de foto's van het gecastreerde konijn.  Alvast bedankt!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.