Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 20 december 2018

Tijdelijke opnamestop!

We moeten helaas een tijdelijke opnamestop invoeren, aangezien we de laatste weken overstelpt worden met aanvragen om konijnen af te staan... Er staan zeker nog ruim 20 konijnen op onze wachtlijst te trappelen om naar ons te komen in afwachting van een nieuw huisje.
Al onze hokken zitten op het ogenblik vol helaas, er kan geen enkel konijn meer bij, en we hebben tijdens de kerstperiode ook nog een paar logees. Daarom zullen we helaas geen nieuwe konijnen aannemen, tot we weer plaats hebben. Hopelijk kunnen we vanaf begin 2019 weer stilaan de konijntjes van de wachtlijst aannemen.  Veel hangt uiteraard ook af van de adopties, die in de wintermaanden helaas bijna volledig stilvallen.
Heb je nog interesse in onze konijntjes, aarzel dan niet om ons te contacteren!
Eerstdaags wordt ook de adoptiepagina aangevuld en up-to-date gezet.
http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.com/p/konijnen-ter-adoptie.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.