Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 10 december 2018

Even geduld

Door heel wat omstandigheden ben ik er de laatste paar weken niet in geslaagd om tijdig mails en berichtjes te beantwoorden. Helaas afscheid moeten nemen van lieve mensen uit de kennissenkring, en dat kruipt uiteraard ook in je kleren, en nog een paar andere zaken waardoor ik minder tijd kon vrijmaken voor het papierwerk. Ook de drukte op school vergt veel van mijn vrije tijd, waardoor de administratie er helaas serieus bij ingeschoten is. Opvangen is niet alleen de konijnen eten en drinken geven, het poetsen van de hokken, maar ook het registereren van binnenkomt, vertrek, castraties, vaccinaties, website bijwerken en dergelijke vergt heel wat tijd, tijd die ik de laatste weken helaas niet op overschot had...
Hopelijk kan ik de komende dagen een beetje de achterstand bijwerken tussen het verbeteren van de examens door.  Tijdens de kerstperiode zijn we niet gesloten en kunnen ook adopties plaatsvinden.  Een aantal konijnen moet nog hun vaccinatie krijgen, zodat ze ook dan kunnen verhuizen.  We hopen dat er toch nog een paar konijntjes in de drukke eindejaarsperiode toch nog hun definitief huisje kunnen vinden!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.