MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

zaterdag 6 augustus 2016

Hokkenverkoop was een succes!

Na een paar dagen zwoegen en zweten en menig liter schoonmaakazijn, hadden we een groot aantal van de konijnenhokken proper gemaakt en hielden we vandaag voor de eerste keer een heuse hokkenverkoopdag!
Eerste lading hokken die klaar waren...

De schoonmaakazijn laten inweken...

En dan was het deze namiddag alles buiten zetten onder te tent en wachten op kooplustigen!
Onze "rommelmarkt"

Hokken beetje volgens maat en model gesorteerd

Nog méér leuke hokken!

Ruime hoekhokken en caviahokken (alle 4 nog te koop)

Buitenrennen

Stapel hokken!

We waren zelf super onder de indruk van de grote opkomst en we zijn ook superblij dat we ten eerste weer wat ademruimte hebben in onze huurgarage, en de overschot aan hokken konden we nu veel compacter opbergen!  Een heleboel van onze grote hokken zijn verkocht, maar we hebben nog een ruime voorraad staan, en we zijn van plan om binnenkort (of op de opendeurdag) nog een keer een verkoop van hokken te organiseren!  Of als je op zoek bent naar iets specifieks, aarzel niet om ons dan te contacteren!!!
En we kunnen met fierheid zeggen dat we op deze manier bijna 400€ hebben ingezameld, dat betekent dat onze kosten voor de aankoop van de ruimte flats zowat gedekt zijn!!!  Dus aan iedereen die is langsgeweest: EEN DIKKE DANKJEWEL IN NAAM VAN DE KONIJNEN!!! En uiteraard ook een dankjewel voor Roos en Els voor de hulp!!!
De "overschot"

Ook de hoekhokken zijn nog te koop en 
passen perfect in elkaar om beter te kunnen opbergen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.