Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 18 augustus 2016

GOED TERECHT: Tancy

Tancy is één van de vele gedumpte konijntjes van dit seizoen, en werd relatief makkelijk gevangen op een parking van een natuurgebied...  Dat was begin juli, en tegen het einde van de maand vond hij al zijn nieuwe thuisje!!! Zijn naam is nu Dumpling (what's in a name...) en hij stelt het supergoed met zijn vriendinnetje Paloma.  Meneer had in het begin nog wat last van zijn hormonen en moest nog even wachten om permanent samen te zijn, maar ondertussen is het een superlief koppeltje.  Tancy vindt knuffelen ook ontzettend leuk, en dan denk je weer van "Waarom wordt zo'n lief diertje toch gedumpt???"  Ik ga het helaas nooit begrijpen, en ik hoop op een dag dat de konijnen het mij kunnen vertellen wat er gebeurd is in hun verleden...

Al van dag 1 op de zetel!

Verstoppertje onder de stoel

Samen huppelen op het terras

Wat een knappe jongen!

Genieten van de aandacht...

En genieten van snoepjes!

Uitblazen in de zetel

Of lekker chillen in de tent

Maar toch nog het liefst samen met mijn lieve vriendin!

Zo, eind goed, al goed, en daar doen we het toch voor, om onze opvangkonijntjes supergelukkig te zien in hun nieuwe huisje!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.