Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 13 maart 2016

Lekkers gekregen van Petifool en Vadigran!

Een tijdje terug was het weer de tweejaarlijkse vakbeurs voor dierenwinkels, en ik was ook van de partij, op prospectie voor leuke spulletjes of lekkers om te verkopen, en uiteraard ook om eventueel nieuwe sponsers aan de haak te slaan.  Ik had een uitgebreid sponseringsdossier opgesteld en hopelijk zijn zo meer firma's overtuigd van onze goede werking...
En ik ging ook langs met de vraag of we op het einde van de beurs wat mochten ophalen, en dat was bij 2 firma's het geval, namelijk Petifool en Vadigran.
Van Petifool mochten we de 2 grote displays met gedroogde groenten, fruit en kruiden leegmaken, en we hebben al een deel aan onze konijnen gegeven en smullen dat ze deden natuurlijk!!! We zijn van plan om bij hen binnenkort vanalles te bestellen voor onze opendeurdag (die we binnenkort ook gaan inplannen).
Zoveel kwaliteitsvolle superlekkere producten!!!

Ook op de stand van Vadigran had ik een goede babbel met de marketingsverantwoordelijke, en mochten we ook de geopende verpakkingen meenemen.

Deze grote bakken met voer mochten we ook meenemen voor onze opvangers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.