Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 11 maart 2016

Bedankt SUPREME PETFOODS

We kregen vorige week maar liefst 4 zakken Science Selective van 10kg geleverd van de sponser Supreme Petfoods! En dit hebben we aan onze lieve volgers te danken!  Door een verandering in de sponserpolici, krijgen we nu per 3 kasticketjes waarop Science Selective staat, één grote zak voer voor de opvangkonijntjes.  En bovendien krijgen jullie ook nog een bon toegestuurd en wat lekkers voor de konijnen.  Helaas is de actie beperkt tot één bon per gezin, maar we hebben gelukkig nog wat bonnen achter de hand voor een volgende levering, als deze zakken opgesmuld zijn!!!
Dus bij deze: BEDANKT SUPREME PETFOODS en Wim voor de levering!
40 kg voer, zal wel niet lang meegaan!

Science Selective, zowat het beste konijnenvoer op de markt!

Wie nog kasticketjes heeft, mag ze altijd opsturen!
Stuur een mailtje voor ons adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.