Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 16 maart 2016

GOED TERECHT: Daisy en Onslow

Het leuke hangoorkoppeltje Onslow en Daisy bleken tegen alle verwachtingen in, toch wel lang in de opvang te zitten... Maar na 3 maand kregen ze uiteindelijk hun welverdiende thuisje in het Gentse, en zo te zien stellen ze het daar heel goed!
Er worden in de binnentuin veel binkies gemaakt, ze houden ook van het gras bijknippen en graven. 
Nog even een verslagje van de nieuwe eigenaar:"Wel al gezien dat Daisy met gemak een meter hoog over iets kan springen! Onslow wint direct je hart door zijn rustige nieuwsgierigheid, aanhankelijkheid naar mensen toe en zijn pluizig uiterlijk. Maar het was echt fijn om Daisy's karakter beter en beter te leren kennen. Het is echt een konijn met pit! We zien haar soms hele gekke dingen doen en voelt zich echt de baas van de tuin, stilletjesaan begint ze ook te wennen aan ons en laat ze zich gemakkelijk aaien. Ze zijn echt een mooi koppeltje om te zien, hoe ze elkaar wassen, dicht bij elkaar gaan zitten,..."

Gezellig samen in de transportbox

Kiekeboe!

Een konijntje met pit!

Onslow is nieuwsgierig!

Samen knabbelen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.