Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 8 november 2015

Tijdelijke opvang van de halfwildjes

Mama Narnia en haar 7 kids zijn al ruim 2 maanden in de opvang, dus hoog tijd om een nieuw plaatsje voor ze te zoeken.  Aangezien het niet makkelijk is om een thuis te vinden voor halfwilde konijntjes, hebben we gelukkig het aanbod gekregen van De Peereboom om rennen voor ons klaar te maken om tijdelijk konijntjes op te vangen.  Dat was voor ons een welgekomen aanbod, aangezien we de wildjes toch meer ruimte wilden geven, en dat kan ik hier helaas niet...
Hoopje wilde konijntjes...

"Vlekje" valt natuurlijk meteen op

Mama Narnia heeft goed voor haar kroost gezorgd

De dames op een hoopje

De dames

De heren

En op 24 oktober werden alle konijntjes nog gecheckt, gevaccineerd en gingen we ze dan afleveren in Wingene, waar ze per geslacht een ren van heel wat vierkante meters tot hun beschikking hebben, met gras, onkruid, en zo meer, kortom, echt wat halfwilde konijntjes nodig hebben!
Maar uiteraard zijn we nog steeds op zoek naar een PERMANENTE woonplaats voor deze groep.  De rammen zullen uiteraard gecastreerd worden en het zou leuk zijn mochten deze 7 konijnen samen een grote afgesloten weide beschikbaar krijgen, waar ze in kunnen ravotten en konijn zijn, maar waar ze wel nog met voer ondersteund worden door de mens. Aarzel niet om ons te contacteren bij interesse!

Stress in de doos...

De poezen komen even checken...

Nog even alles checken en klaarmaken

En de onderstaande foto's van de dames na hun vrijlating spreken voor zich...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.