Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 11 november 2015

OPENDEURDAG met MINI-KERSTMARKT


Omdat we er door een drukke zomerperiode niet in geslaagd zijn om een opendeurdag in te richten op onze nieuwe locatie, proberen we nu 2 vliegen in één klap te slaan door zowel onze opendeurdag als kerstmarktje met elkaar te combineren!

Dit alles gaat door op woensdag 11 november tussen 10u en 18u in de opvang zelf.  Elf November is Wapenstilstand, dus voor de meeste mensen een vrije dag en bovendien ook mijn verjaardag! Iedereen is dus van harte welkom om even kennis te komen maken met onze werking en de konijntjes. OPGELET: Er vinden die dag GEEN adopties plaats.

En bovendien hopen we ook dat we met onze diverse standjes heel veel geld kunnen inzamelen om onze opvang draaiende te houden, want de medische kosten lopen helaas sterk op de laatste tijd.  We hebben voor elk wat wils want we hebben een ruim assortiment aan leuke spulletjes!
* er is een stand met kerstdecoratie en konijnenkerstpakketten
* we hebben ook een aanbod met binnenkooien en allerlei benodigdheden zoals hooiruifjes, drinkflessen en zo meer
* we hebben heel veel wenskaarten te koop, waaronder zelfgemaakte wenskaarten voor diverse gelegenheden en bieden ook kerstkaartpakketten aan
* leuk aanbod met kalenders in diverse formaten met konijnen en cavia's in de hoofdrol
* we zorgen ook voor een aanbod aangepaste hapjes en drankjes
* en uiteraard onze niet te missen ALTIJD PRIJS TOMBOLA!

OPGELET: De activiteiten gaan vooral buiten door, wel deels overdekt, maar afhankelijk van het weer is een dikke jas toch aan te raden!!!
De Stuiversstraat is een smalle straat, maar er is voldoende parking voorzien bij de buurman, we zullen dit ook duidelijk aanduiden in de straat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.